Specialsnedkeri​

Byg Bornholm ApS tilbyder alt i tømrer- og snedkerarbejde, og på vores specialsnedkeri udfører vi alt inden for døre & vinduer, trapper samt meget mere.

Kvalitet frem for alt

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer, er du kommet til det rette sted. Vi stiller store krav til vores arbejde og har primært fokus på kvalitet og grundighed. Dette er din garanti for løsninger, der lever op til dine forventninger.

Moderne specialsnedkeri

På vores kreative specialsnedkeri har vi en bred variation af produkter at vælge imellem, og du kan blandt andet lade dig inspirere af vores mange opgaveløsninger, som vi har varetaget igennem tiden​

Tag os med på råd, hvis du skal have udført en tømrer- eller snedkeropgave. Vi kræser for detaljerne og leverer løsninger, som modsvarer dine ønsker og behov.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores arbejdsområder, og er du interesseret i at høre om vi kan varetage din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 48 07 46 eller mail mail@bygbornholm.dk.

Du er også meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular, som du finder her.​

​Vi sørger for at vende tilbage med svar hurtigst muligt og giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, hvis dette ønskes.​

Tømrer med mange års erfaring​

Vi udfører alle tømreropgaver - store som små​

Vi bygger på hele Bornholm​

Firmanavn & CVR​

Byg Bornholm ApS

CVR: ​40614079

Find os

Pæregårdsvej 4, Tejn

3770 Allinge

Kontakt os